معرفی محصولات زناشویی

خرید محصولات زناشویی | انواع کاندوم | خرید کاندوم خاردار | خرید کاندوم تاخیری

معرفی محصولات زناشویی

خرید محصولات زناشویی | انواع کاندوم | خرید کاندوم خاردار | خرید کاندوم تاخیری

رابطه با محارم

رابطه با محارم یکی از بزرگترین تابوهای اجتماعی است. رابطه با محارم مختص به یک فرهنگ یا جامعه خاص نمی باشد بلکه در اکثریت فرهنگ ها و در همه زمان ها چنین چیزی دیده شده و برای فرد تخطی کننده عواقب سنگین و جبران ناپذیری داشته است. با این حال افرادی هستند که تمایل بسیاری به برقراری رابطه جنسی با یکی از نزدیکان خود را دارند. این ممنوعیت علل خاص خود را داشته است و علیرغم آن هنوز هم افرادی هستند که از آن تخطی می کنند و اشکال مختلف آن در جوامع رواج دارد.

بیشتر : افزایش سایز آقایان با دستگاه وکیوم

رابطه با محارم یا زنای با محارم به روابط جنسی که فرد با اعضای نزدیک خانواده خود برقرار می کند، اطلاق می شود. این رابطه جنسی معطوف به افرادی است که با آن ها پیوند خونی داریم یا به وسیله فرزندخواندگی یا ازدواج با یک فرد با آن ها دارای ارتباط هستیم. مثلا مادرزن، پدرشوهر، نامادری، فرزندخوانده و غیره.

رابطه با محارم یک اصل اخلاقی جهان شمول می باشد. چنانکه تقریبا در اکثریت فرهنگ های جهانی، اعم از فرهنگ و تمدن پیشرفته امروزی تا قبایل بدوی، ایجاد رابطه جنسی با محارم و خویشان درجه یک را امری  غیرقابل بخشش می دانند. امروزه اکثر کشورهای جهان قوانین ممنوعیت ارتباط جنسی با محارم را دارند و در صورتیکه دو طرف در چنین رابطه ای قرار بگیرند و هر دو راضی باشند، نوعی جرم بدون قربانی صورت گرفته است ولی در هر حال این امر جرم حساب می شود.

عواقب رابطه با محارم

از گذشته تاکنون برای کسانی که مرتکب رابطه جنسی با محارم خود می شده اند عواقب جدی و غیرقابل بخششی در نظر گرفته شده است. این دست افراد همیشه محکوم به مرگ بوده اند. در هر حال امروزه این شکل از رابطه جنسی غیرقانونی تلقی شده و مجازات در پی دارد. علاوه بر عواقبی قانونی که در پی دارد، ایجاد چنین روابطی می تواند منجر به آسیب های روحی و روانی شدید شود. آسیب هایی چون احساس گناه شدید، اختلالات اضطرابی، افسردگی شدید، استرس پس از سانحه بیشترین احتمال بروز را دارند.

علت ممنوعیت رابطه با محارم

از آنجایی که ممنوعیت رابطه با محارم امری جهان شمول می باشد، نمی توان صرفا به بیان دلایل فرهنگی خاص اکتفا کرد؛ چرا که این مسئله به قدری گسترده، قدیمی و فراگیر است که منشاء آن را باید در مسائل کلان تر در نظر بگیریم. این مسائل کلان قطعا به ذات انسان ها بر می گردد و شاید ریشه در امیال دوره کودکی دارد. هر کودکی در سنین پایین تمایل به ارتباط جنسی با محارم خود و به شکل دقیق تر با والد غیر هم جنس خود را دارد. این مسئله تحت عنوان عقده ادیپ مطرح و بررسی می شود.

گذشته از این مسئله، قطعا دلایل تکاملی محکمی برای پرورش این ترس در دست داریم. دانشمندان می توانند با قطعیت اعلام کنند که نتیجه زنای با محارم، یعنی فرزندانی که از این گونه ازدواج ها و روابط جنسی به دنیا می آیند، بقای نسل انسان را به خطر می اندازد. لقاحی که حاصل از چنین آمیزش جنسی ای باشد، در معرض خطر تغییرات و جهش های زنتیکی زیادی قرار می گیرد. حال آنکه این چنین مشکلاتی در ازدواج با بیگانه کمتر رخ می دهد.

بیماری های ژنتیکی شدید، عقب ماندگی ذهنی، مشکلات جسمی و حرکتی همگی در ازدواج های خویشاوندی دیده می شود و اگر این مسئله ادامه پیدا کند و انسان چنین نسلی را از خود به جای بگذارد، گونه انسان از بین خواهد رفت. فرزندان سالم و قوی بقای نسل را تضمین می کنند. بنابراین، پرورش چنین ترسی در انسان بسیار منطقی به نظر می رسد و اینکه چرا چنین روابطی در تمامی دوران ها و در سراسر دنیا ممنوع انگاشته شده اند قابل توجیه به نظر می رسد.

اشکال مختلف رابطه  با محارم

رابطه با محارم را می توان در اشکال زیر دسته بندی کرد:

  • بین بزرگسالان و کودکان: این شکل از رابطه یک نوع کودک آزاری و سواستفاده جنسی محسوب می شود.
  • بین همشیرهای در سنین پایین: اغلب موارد کودکان متوجه نیستند که این امر دقیقا به چه معناست و هنوز هنجارها و بایدها برای آن ها شکل نگرفته است. این امر در مراحل رشدی انسان قابل تعریف است.
  • بین بزرگسالان : در این شکل از رابطه با محارم هر دو طرف ممکن است راضی به انجام آن باشند. اما در بسیاری از موارد یکی از طرفین قربانی بوده و تجاوز جنسی رخ می دهد.

شیوع اشکال مختلف رابطه با محارم

رابطه پدر با دختر شایع ترین شکل رابطه با محارم بوده است ولی در سال های اخیر ارتباط بین همشیرها بیشتر شده و بیشترین توجه را به خود اختصاص داده است. از اینکه به طور کلی چند درصد جمعیت به رابطه با محارم روی می آورند آمار دقیقی در دست نیست. چرا که همان طور که گفته شد این امر یک مسئله غیر قانونی می باشد و علاوه بر آن یک تابوی اجتماعی به حساب می آید، بنابر این افراد اگر در چنین رابطه ای هم باشند، تمایلی به اذعان کردن آن ندارند.

علل گرایش و جلوگیری از رابطه با محارم

تعیین اینکه چرا یک فرد بزرگسال دوست دارد در یک رابطه جنسی با بستگان درجه یک خود باشد، بسیار دشوار و پیچیده می باشد. یکی از علل احتمالی آن حل نشدن مناسب عقده ادیپ و تداوم گرایش به والدین در طول رشد و بزرگسالی می باشد. علل زمینه ای بسیار پیچیده هستند و نیازمند بررسی تاریخچه رشدی افراد می باشد. آنچه که واضح است این می باشد که گره ها و مشکلات رشدی به این وضعیت منجر می شود و این حالت می تواند از سلامت روان به دور باشد. افراد با مراجعه به مشاوره روانشناسی و روانکاوی می توانند تعارض های درون خود را حل کنند.

منبع : womenshealthmag

سلامت روان

سلامت روان چه تأثیری بر زندگی انسان دارد و راه‌های افزایش آن کدام‌اند؟  تمام افراد در هر مقطع شاخصی نشانه‌هایی از سلامت روان را نشان می‌دهند. مهم نیست که کودک یا بزرگسال باشید. اگر در زندگی به مشکلات روحی برخورد کرده باشید، متوجه خواهید شد که تصمیم گیری و خلق و نحوه تفکر شما و به دنبال آن رفتار و عواطفتان نیز تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.  به همین دلیل مهم است که همواره در پی بهبود شرایط روحی خود باشید. عوامل زیادی در به وجود آوردن مشکلات روحی روانی دخیل هستند که با روش‌های گوناگون می‌توان به حل آن‌ها پرداخت. همچنین افراد می‌توانند با کمک مشاورین و درمانگران بهبودی لازم را کسب کنند و سلامت روانی خود را افزایش دهند.

سلامت روان چیست و چه اهمیتی دارد؟

نشانه های اولیه در اختلالات سلامت روان

سلامت روان شامل احساسات،‌ شرایط روانشناختی و بهبود اجتماعی است. سلامت روان بر نحوه تفکر انسان، احساسات و دیگر جنبه‌های زندگی او تأثیر می‌گذارد. این مسئله تعیین کننده این است که فرد چگونه می‌تواند استرس خود را کنترل کند، مسائل مربوط به دیگران را مدیریت کرده و از میان گزینه‌های مختلف دست به انتخاب بزند.

سلامت روان در تمام مراحل زندگی بخشی مهم محسوب می‌شود. عوامل زیادی در به وجود آوردن مشکلات روحی روانی دخیل هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به مواردی مانند عوامل زیستی، مثل ژنتیک و شیمی مغز، تجربیات زندگی، مثل سوء استفاده جنسی و تعرض و ضربه‌های روانی، سابقه خانوادگی اشاره کرد.

نشانه‌های اولیه اختلال در سلامت روان

اگر در تعادل سلامتی فردی که اطراف شما زندگی می‌کند خللی وارد شده باشد، چگونه می‌توانیم آن را شناسایی کنیم؟ تجربه یک یا دو مورد از موارد زیر به همراه رفتارها می‌تواند یکی از نشانه‌های اولیه مشکلات در حوزه سلامت روان باشد.
۱. به هم خوردن تعادل در خوردن به صورت خوردن خیلی زیاد و یا خیلی کم

۲. به هم خوردن تعادل در خوابیدن به صورت خواب خیلی زیاد و یا خیلی کم

۳.خارج شدن از فعالیت‌های گروهی و ارتباطات انسانی

۴. کم بود انرژی

۵.احساس کرختی و بی اهمیت بودن دنیا

۶.دردهای بدون دلیل

۷.احساس ناامیدی و درماندگی

۸.مصرف سیگار، الکل، و استفاده از انواع داروها بیشتر از گذشته.

۹.احساس غیرمعمول گم گشتگی، فراموشی، در لبه بودن، خشم، ناراحتی، نگرانی و ترس

۱۰.فریاد کشیدن و دعوا کردن با دوستان و خانواده

۱۱.تجربه تغییر خلق‌های بی شمار در ارتباطات عاطفی ناشی از اختلال در سلامت روان است

۱۲.ناتوانی در دور کردن افکار و خاطراتی که تکرار می‌شوند

۱۳.شنیدن صداها و یا باورهای خلاف واقع

۱۴.تلاش برای آسیب زدن به خود و دیگری

۱۵.ناتوانی برای انجام کارهای روزانه مثل مراقبت از کودکان و یا فعالیت‌های شغلی و تحصیلی

نکات مهم در افزایش سلامت روان

سلامت روانی و سلامتی

دارا بودن سلامت روان و بالا رفتن سلامت روانی در افراد علاوه بر ایجاد احساسات خوب می‌تواند باعث شود که در دیگر فعالیت‌های زندگی نیز بتوانند عملکرد بهتری داشته باشند. موارد زیر نکات اصلی در افزایش سلامت روانی هستند که با انجام هر یک در زندگی خود می‌توانید به  آرامش برسید:

- آگاهی یافتن از پتانسیل‌های خود

- کنارآمدن و مدیریت استرس در زندگی

- انجام فعالیت‌های سازنده

- ایجاد ارتباطات با معنا در زندگی

- گرفتن کمک حرفه‌ای در صورت نیاز

- ارتباط بهینه با دیگران

- مثبت بودن باعث بهبود سلامت روان می‌شود

- انجام فعالیت‌های جسمانی

- کمک کردن به دیگران

- خواب کافی

- گسترش راهکارهای مقابله با مشکلات و مهارت حل مسئله

بهزیستی و سلامت روان

بهزیستی مسئله اصلی در حوزه سلامت روان است. به طور کلی تمام تلاش روان درمانگران و پزشکان و متخصصان سلامت، بالا بردن بهزیستی افراد با استفاده از روش‌های روان درمانی است. بهزیستی در معنای کلی به معنای کارآمدی بالاتر و گرفتن نتایج بهتر در تمام حوزه‌های زندگی است.

موضوعات بنیادی در حوزه بهزیستی

بهزیستی

به طور کلی سلامتی ابعاد متفاوت و گوناگونی دارد. این ابعاد می‌توانند جسمانی، روانی و اجتماعی باشند و از تعاریف عامه سلامتی بالاتر باشند؛ همچنین می‌تواند شامل انتخاب‌های گوناگون و فعالیت‌هایی در راستای رسیدن به هدف‌ها باشد. سه مسئله اصلی در حوزه بهزیستی روانی عبارتند از:

۱. روانشناسی رشد، که در این حوزه نحوه رشد را از دوران جنینی تا زمان مرگ در نظر می‌گیرد.

۲. روانشناسی شخصیت، در این رویکرد سعی بر شکوفا کردن استعداد افراد و رسیدن به حالتی است که شخصیت افراد بیشترین وحدت و کمترین تعارض را داشته باشد.

۳. روانشناسی بالینی، که در این رویکرد متخصصین سلامت تلاش دارند تا مشکلات و بیماری‌های ذهنی را به طرق مختلف درمان کرده و همچنین سعی در جلوگیری از مشکلات روانی خواهند کرد.

سخن آخر

روانشناسان و متخصصین تنها برای از بین بردن بیماری‌های روانی آموزش نمی‌بینند. تمام اقشار جامعه می‌توانند متناسب با فعالیت‌هایی که دارند از کمک متخصصین سلامت بهره ببرند تا بتوانند بازده بیشتری در عملکردهای روزانه خود داشته باشند. سلامت روان موضوعی است که عدم رسیدگی به آن می‌تواند آسیب‌زا باشد و از طرفی حل مشکلات مرتبط با آن از جمله افسردگی و اضطراب به تنهایی امکان پذیر نیست. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم برای بهبود سلامت روان خود از مشاوره روانشناسی استفاده کنید.

سوالات متداول

تکنیک‌های افزایش سلامت روان چیست؟

از مهم‌ترین تکنیک‌های آن می‌توان به یوگا و مراقبه، پیاده‌روی و ورزش، یادگیری مهارت‌های کنترل استرس و حل مسئله اشاره کرد.

سلامت روان در دانش آموزان چگونه حاصل می‌شود؟

این موضوع به میزان زیادی به شرایط محیط خانواده و شیوه تربیتی والدین بستگی دارد. همچنین مدرسه و چالش‌های آن می‌تواند از عوامل مهم در این زمینه باشد. وظیفه مربیان و معلمان است که چالش‌های روانی را در دانش‌آموزان تشخیص دهند و به آموزش مهارت‌های زندگی بپردازند.

منبع : هنر زندگی

PMDD چیست ؟

بارزترین نشانه بلوغ دختران، شروع عادت ماهیانه است که با مجموعه ای از علائم فیزیکی، روان شناختی و هیجانی در دوره های قاعدگی همراه است. این علائم معمولا قبل از شروع خونریزی ظهور می کنند. به مجموعه ی این نشانه ها سندرم پیش از قاعدگی (PMS) می گویند. گاهی این نشانه ها به اندازه ای شدید است که شما را از عملکرد نرمال در زندگی، باز می دارد در این صورت به آن ملال پیش از قاعدگی PMDD می گویند. این اختلال یک وضعیت بالینی است که با مداخله ی روانشناختی، تغییر در سبک زندگی و گاهی دارو درمانی بهبود می یابد. در این مقاله علل و نشانه ها و درمان های انتخابی ملال پیش از قاعدگی را بررسی می کنیم

بیشتر بدانید : قاعدگی دردناک

سندروم ملال پیش از قاعدگی

سندروم ملال پیش از قاعدگی (PMDD) در دسته اختلالات خلقی که با نشانه های بدنی، روانی و هیجانی که همزمان با چرخه قاعدگی زنان رخ می دهد، شناخته می‌شود. تفاوت آن با سندروم پیش از قاعدگی (PMS)، در شدت علایم و میزان بالای سطح ناتوان کنندگی PMDD است. PMDD یک بیماری مزمن است که بر سلامت روان و عملکرد روزانه فرد تاثیر منفی می گذارد و در بیشتر مواقع نیاز به درمان دارد. زنان دچار این سندروم در رابطه جنسی نیز دچار مشکل می‌شوند

شناخت بدن همسر و آشنایی با بدن زنان به زوجین برای درک یکدیگر کمک شایانی می‌کند. با درک یکدیگر می‌توانند به در روزهای پر تنش به یکدیگر آرامش عطا کنند.

نشانه های سندروم ملال پیش از قاعدگی

علائم PMDD، در طول روزهای قبل از پریود، معمولا 5 تا 11 روز باقیمانده به قاعدگی، شروع می شوند. در بیشتر زنان نشانه ها با شروع قاعدگی در همان روزهای اول کاهش می یابند و یا از بین می روند. نشانه های شایع PMDD شامل موارد زیر می شوند:

1- خستگی شدید، بی حالی و کمبود انرژی

2- تغییرات بارز خلقی و عاطفی مثل؛ تحریک پذیری، خشم، نگرانی، افسردگی و اضطراب

3- پرخوابی یا بی خوابی

4- گریه و احساس ناامیدی و کاهش علاقه به فعالیت های معمول

5- دشواری در تمرکز، سرگیجه و بی توجهی، غفلت و فراموشی

6- تپش قلب

7- سوءظن و تصویر بد از خود

8- ناراحتی دستگاه گوارش، نفخ و افزایش اشتها

9- سردرد و کمر درد

10- اسپاسم عضلانی، بی حسی یا سوزن سوزن شدن در اندام ها

11- تغییرات در دید و بینایی

12- کاهش تمایلات جنسی

13- حساس شدن پستان ها، کاهش ادرار، تورم دست ها، مچ پاها و افزایش وزن

علل و دلایل ملال پیش از قاعدگی

هنوز علت دقیقی برای سندروم PMDD مشخص نشده است. آنچه تا به حال بیان شده بر پاسخ غیر طبیعی مغز به نوسانات هورمونی در طول چرخه قاعدگی اشاره دارد که می تواند به کمبود سروتونین منتهی شود. همچنین افراد با سابقه شخصی یا خانوادگی، افسردگی بعد از زایمان و اختلالات خلقی با احتمال بیشتری می توانند به سندروم ملال پیش از قاعدگی دچار شوند. از دیگر عوامل تاثیر گذار می توان به مصرف الکل، مشکلات تیروئید، اضافه وزن، نداشتن فعالیت و ورزش نکردن اشاره کرد.

درمان سندروم ملال پیش از قاعدگی

اولین گزینه‌ی درمانی برای سندروم ملال پیش از قاعدگی، در حال حاضر دارو درمانی است. در این درمان ها، داروهایی که بر سروتونین اثر می گذارند، در زنان با سندروم PMDD موثر واقع می شود. این داروها در دسته داروهای ضد افسردگی قرار می گیرند، اما کسانی که از این داروها برای کاهش علائم استفاده می کنند، می توانند از آن ها به صورت دوره ای استفاده کنند. از دیگر داروها می توان به درمان های هورمونی که با تاثیر بر مدارهای مغزی چرخه ی تولید مثل (تخمک گذاری) را تنظیم می کنند، اشاره کرد

بیشتر : خرید کاندوم آنلاین و بدون مراجعه به داروخانه

برخی دیگر از درمان های غیر دارویی، شامل تغییراتی در سبک زندگی و مشاوره افسردگی هستندرژیم غذایی مناسب می تواند در تخفیف علائم کمک کند، تحقیقات نشان داده، استفاده کمتر از کافئین، شکر، الکل و مصرف غذاهای سبک‌تر همچنین ورزش‌های هوازی بر کاهش علائم تاثیر گذار استمشاوره جنسی نیز به شما برای بهبود روابط زناشویی‌تان موثر خواهد بود

منبع : health

قاعدگی دردناک

دیسمنوریه (پریود دردناک) دردهایی هستند که برخی از زنان در دوره قاعدگی آن را تجربه خواهند کرد. شدت این درد آنقدر زیاد است که با داروهای مسکن رفع نشده و حتی فرد را از انجام کارهای روزمره اش باز می دارد. برای بسیاری از دختران دردهای خفیف پریود در دو تا سه روز از چرخه قاعدگی شایع و معمول است که برای آنان قابل تحمل می باشد. تغییرات خلقی، طول دوره پریود، میزان خون ریزی، درد پریود و ... در هر کسی متفاوت است. اما اگر هر یک از این پارامترها از حالت عادی خارج شود نشان دهنده یک مشکل و اختلال در سیکل قاعدگی است؛ که باید مورد بررسی قرار گیرد. در این نوشتار درباره پریود دردناک و نحوه کاهش دردهای دوران قاعدگی صحبت خواهیم کرد.


پریود دردناک

پریود دردناک

شاید شما هم بارها درد شدید پریود را تجربه کرده باشید. این درد ها در نواحی کمر، شکم و زیر شکم واقع می شوند. همچنین ممکن است علائم دیگری مانند حالت تهوع، اسهال و سردرد را نیز همراه با این درد داشته باشید. درد پریود با سندرم ملال پیش از قاعدگی متفاوت است.

علت پریود دردناک

پریود دردناک (دیسمنوریه) دارای دو حالتِ دیسمنوریه اولیه و دیسمنوریه ثانویه می باشد، که هر کدام به دلایلی رخ می دهند.

دیسمنوره اولیه : شایع ترین نوع پریود دردناک است. درد در شکم، کمر و زیر شکم از 1-2 روز قبل از خونریزی شروع شده و تا 2-4 روز طول می کشد. این نوع پریود دردناک بسیار شایع بوده و به دلیل میزان ترشح بالای پروستاگلاندین (ماده شیمیایی که موجب گرفتگی عضلات می شود) در بدن زن درد شدت می یابد.

دیسمنوره ثانویه : زمانی است که گرفتگی عضلات ناشی از یک مشکل پزشکی است و بسیار شدید تر از دیسمنوریه اولیه می باشد. این نوع پریود دردناک که همراه با گرفتی عضلات است چندین سال بعد از شروع اولین پریود رخ می دهد؛ اغلب ناشی از شرایطی است که بر روی رحم یا سایر اندام های تولید مثل تاثیر می گذارد. دیسمنوره ثانویه در طول زمان بدتر شده و ممکن است قبل از آغاز هر دوره از پریود شروع شود و بعد از پایان دوره ادامه یابد.

راه های مقابله با پریود دردناک

برای کاهش دردهای پریود می توانید از ده روشی که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم استفاده کنید.

1.بهبود رژیم غذایی باعث کاهش گرفتگی عضلات در پریود می شود

طبق تحقیقات کاهش چربی و افزایش سبزیجات در رژیم غذایی شما باعث کاهش گرفتگی ماهیانه شود. رژیم گیاهخواری کم چرب نه تنها به سلامت شما کمک می کند، بلکه می تواند تأثیر غیرمستقیم اما قابل توجهی بر دردهای شدید قاعدگی داشته باشد. برای شروع از محصولات لبنی کم چرب استفاده کنید. ماهی، آجیل و روغن های گیاهی را وارد رژیم غذایی خود کنید.

2.داروهای از بین برنده درد

استفاده از داروهای غیر استروئیدی مانند؛ ایپوبروفن، ناپروکسن، فنوپروفن و... می تواند به کاهش درد پریود کمک کند. داروهای غیراستروئیدی تولید پروستاگلاندین را پایین می آورند و باعث کاهش التهاب و درد می شوند.

3.تبدیل پریود دردناک به آرامش با گیاهان سنتی

برخی از چای ها ممکن است به کاهش درد ناشی از قاعدگی کمک کنند. چای به طور سنتی برای کاهش درد پریود مورد استفاده قرار می گرفته است. از آنجایی که بعضی از گیاهان احتمال دارد به عنوان استروژن عمل کنند، قبل از استفاده به پزشک خود اطلاع دهید، مخصوصا اگر دارویی مصرف می کنید یا سابقه سرطان مرتبط با هورمون داشته اید. چای با نعناع نیز در کاهش درد موثر است.

4.روغن ماهی و ویتامین B1 تسکین دهنده های طبیعی

طبق تحقیقات یکی دیگر از روش های طبیعی برای تسکین درد پریود، مصرف مکملهای ماهی، ویتامین B1 یا هر دو است. در آزمایشی که بر روی 240 نوجوان انجام شد، نتایج نشان داد افرادی که روغن ماهی و ویتامین B1 یا همزمان هر دو را مصرف کردند، به میزان قابل توجهی درد کمتری داشتند. طبق گزارشات درد پریود تا زمانی که از روغن ماهی یا B1 استفاده می کردند، وجود نداشت.

5.طب سوزنی به آرامش عضلات کمک می کند

طب سوزنی می تواند به کاهش درد پریود کمک کند. با استفاده از طب سنتی جریان خون قوی تر وارد اندام های داخلی می شود، که خاصیت ضد التهابی دارد.

6.ماساژ با اسانس های معطر برای تسکین درد

ماساژ با برخی از اسانس های معطرمانند اسانس اسطوخدوس، مرزنجوش و مریم گلی می تواند درد قاعدگی را کاهش دهد. طبق مشاهدات طول مدت درد پس از ماساژ دادن با روغن های اسانس دار از 2-3 روز به 1-2 روز کاهش یافت.

استفاده از پد گرما برای تسریع جریان خون

7.استفاده از پد گرما برای تسریع جریان خون

حرارت موضعی کاربردی همانند ایبوپروفن دارد. یک کیسه آب گرم و یا حوله گرم را بر روی موضع دردناک قرار دهید. استفاده از یک پد گرمایی به همراه داروی غیر استروئیدی اثر بیشتری در کاهش درد خواهد داشت.

8.تقویت اندورفین با استفاده از ورزش یا ارگاسم

اندورفین (مسکن طبیعی بدن) علاوه بر اثرات کاهش دهنده درد، خلق و خوی شما را بهبود می بخشد. ورزش و فعالیت بدنی یکی از راه های افزایش اندروفین در بدن است. تمرینات کششی (یوگا، پیلاتس، مدیتیشن ...) و هوازی هر دو در تولید اندروفین موثرند. رابطه جنسی که به ارگاسم ختم شود نیز اندروفین خون را بالا می برد؛ البته منظور نزدیکی در زمان پریود نیست. در طول ماه از این روش ها استفاده کنید؛ نتایج آن را در زمان شروع قاعدگی خواهید دید. توجه داشته باشید در زمان قاعدگی نیز می توانید ورزش های سبک مثل راه رفتن و حرکات کششی را انجام دهید.

9.منیزیم برای کمک به عملکرد عضلانی وعصبی موثر است

منیزیم باعث تنظیم عملکرد عضلات در کنار سایر وظایف حیاتی می شود؛ در نتیجه در زمان قاعدگی در کاهش گرفتگی عضلات موثر است. رژیم غذایی منیزیم برای زنان باردار نیز توصیه می شود. مواد غذایی مثل بادام خشک و اسفناج آب پز دارای منیزیم هستند.

10.قرص های پیشگیری از بارداری موثر بر درد پریود

قرص های ضد بارداری ممکن است به کاهش درد پریود کمک کند. اما قرص های پیشگیری از بارداری با برخی از عوارض جانبی همراه است که ممکن است شامل لکه بینی، حساسیت پستان، حالت تهوع و کاهش میل جنسی باشد. به علاوه خطر لخته شدن خون بیشتر می شود.

بهتر است برای موثر واقع شدن این روش ها، چرخه قاعدگی خود را پیگیری کنید تا بتوانید به یک الگو دست یابید. به این صورت می توانید متوجه شوید کدام روش برای شما تاثیر بیشتری دارد. اگر درد ها در هر مرتبه از پریود شدت یافته و عملکرد شما را مختل کرده است، با یک متخصص زنان در این زمینه مشورت کنید تا علت کشف و رفع شود.

استفاده از قرص برای پریود دردناک

مصرف درست دارو بسیار اهمیت دارد. ممکن است زمانی که درد پریود دارید داروها ید به شما احساس بهتری بدهند یا شما را خوب کنند؛ ولی اگر از مسکن ها درست استفاده نکنید، ممکن است به شما آسیب بزنند. مدت زمان تاثیر مسکن ها در هر کس متفاوت است، برخی داروها ظرف چند دقیقه اثر می کنند. استفاده از داروهای مسکن درد برای برخی از افراد عوارض گوارشی، کبدی، کلیوی و آلرژی دارد. در زمان استفاده از هر داروی مسکن میزان مجاز دوز و دفعات مصرف را از متخصص بپرسید.

آیا بعد از ازدواج درد پریود کم می شود؟

منظور از تاثیر ازدواج در درد پریود برقراری رابطه جنسی است. رابطه جنسی معمولا به کاهش دردهای پریود کمک می کند. بعد از ازدواج درد پریود برخی از زنان کاهش پیدا می کند. احتمالا پرده بکارت این زنان به نوعی باعث سخت شدن خونریزی و دردهای قاعدگی می شده است.

همچنین رابطه جنسی بر روی ترشح هورمون های اکسی توسین (هورمون عشق) و اندروفین نیز تاثیر دارد. کاهش درد پریود را با ترشح بیشتر این هورمون ها بعد از رابطه جنسی می توان توجیه کرد. به همین منظور  شناخت بدن همسر برای هر دو زوج لازم است، تا بتوانند ارتباط بهتری برقرار کنند. اگر بعد از ازدواج همچنان دردها ماندند و یا بیشتر شدن با دریافت مشاوره جنسی به دنبال راهکاری مناسب باشید.

منبع : هنر زندگی